nieuw

In ontwikkeling

SERIES

Jos

Jos is een komische dramaserie over meest oprechte man die je ooit hebt ontmoet. Scenario: Anne Barnhoorn. Regie: Jonathan Herman.

COMEDY

SERIES

Netflix comedy

De serie vertelt het verhaal van Michelle (Elise Schaap) en haar obsessie om influencer te worden. ‘Following’ gaat boven familie en niks gaat boven de lifestyle en de likes... Scenario: Anna Drijver. Regie: Jelle de Jonge.

COMEDY

FILM

Costa!

Vervolg op de populaire gelijknamige film uit 2001. Regie en scenario door Jon Karthaus. Karthaus heeft het scenario samen met Diederik Jekel geschreven.

ROMANTIEK - COMEDY

SERIES

Vakkenvullers S4 en 5

In de webserie Vakkenvullers volgen we de levens van jonge vakkenvullers. In de LANDSUPER is iedereen gelijk, wordt er keihard gewerkt... of in ieder geval gedaan alsof, brengt iedereen zijn eigen game en wordt er altijd iemand genakt.

COMEDY

FILM

Max Havelaar

Een nieuwe verfilming van de literaire klassieker Max Havelaar van schrijver Multatuli. Het project wordt momenteel ontwikkeld samen met producent Sytze van der Laan. Shariff Korver neemt de regie op zich.

DRAMA

KIDS

Dirkje Bakkes

Dirkje Bakkes (8), een leergierig jongetje dat niet naar school mag, wordt grootgebracht op een brandnetelplantage. Lukt het Dirkje om de wijde wereld in te trekken? Gebaseerd op het boek van Tosca Menten. Regie: Jelle de Jonge. Scenario: Don Duyns

DRAMA

SERIES

Het Gouden Uur

Spannende zesdelige serie over het eerste uur na een terroristische aanslag.

DRAMA - ACTIE

KIDS

De regels van Floor S5

In De regels van Floor (gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman) volgen we het leven van Floor, een eigenwijs meisje met een originele kijk op het leven. Floor vindt dat kinderen, net als volwassen, net zo goed regels mogen bedenken.

COMEDY

SERIES

Van der Valk S2

Marc Warren schittert als detective Van der Valk in een Britse detectiveserie die compleet in Amsterdam gefilmd is. De opnames van seizoen 2 vinden op dit moment plaats. In opdracht van Company Pictures & All3Media (UK).

DRAMA - DETECTIVE