nieuw

In ontwikkeling

KIDS

Escape from Albatros

Zwart-komische jeugdserie over hoe de maatschappij in de nabije toekomst met haar bejaarde medemens omgaat.

COMEDY

SERIES

Costa!! de serie

Als de eigenaar van de Costa onder het succes van de club bezwijkt en tijdelijk naar een stille retraite moet om te herstellen, is het aan zijn personeel om de club draaiende te houden.

COMEDY

SERIES

Van der Valk, seizoen 4

Het vierde seizoen van de Brits-Nederlandse hitserie over een Engelse rechercheur die misdaden in Amsterdam oplost.

DRAMA - THRILLER

SERIES

De Freek tapes

Een coming-of-age serie over de formatieve jaren van jeugdheld Freek Vonk, in de geest van The Wonder Years.

FILM

Uit liefde

Een klassieke comedy of errors, een publieksfilm over het ongemak dat ontstaat tussen partners, vrienden én familieleden, als één van hen plots een nieuwe nier nodig heeft, en niet iedereen meteen staat te springen om die af te staan.

COMEDY

FILM

Caught

Twee jeugdvrienden besluiten met een busje vol drugs naar het Sziget Festival te gaan en met de opbrengst ervan hun dromen te verwezenlijken, maar wanneer ze worden gearresteerd en in een Hongaarse gevangenis belanden, verandert hun droom al snel in een nachtmerrie.

FILM

Honolulu king

Een speelfilm over intergenerationeel trauma binnen de Nederlands-Indische gemeenschap, waarin een jonge vrouw genaamd Synne besluit dat om verder te kunnen, het Indisch zwijgen allereerst doorbroken moet worden, met alle gevolgen van dien.

KIDS

Dirkje Bakkes

Jeugdfilm naar het gelijknamige boek van Tosca Menten, over een jongen die al zo lang hij zich herinneren kan bij zijn nare oom Griep en tante Fop woont, op hun brandnetelplantage, zonder ooit een stap daarbuiten gezet te hebben. In een poging de wijde wereld te verkennen, beraamt hij het plan om een reuzenbrandnetel te kweken, waarmee hij deel kan nemen aan een wedstrijd. Regie: Jelle de Jonge, Scenario: Don Duyns

JEUGD

FILM

Kaas

Speelfilm naar het gelijknamige boek van Willem Elsschot, over de klerk Frans Laarmans, die in een poging respect en aanzien te verwerven van de hogere sociale kringen waar hij zo tegen opkijkt, handelaar in kaas in wordt. Een metier waarvan hij weinig kaas gegeten heeft, zo blijkt al vrij snel… Regie: Ivo van Aart, Scenario: Daan Windhorst, in coproductie met Banijay België.

KIDS

Hanneke & Fiet

Familiefilm gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk dat in Israël groot succes kende, over Hanneke, een Joods meisje, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door haar ouders wordt ondergebracht bij het gezin van Fiet, een leeftijdsgenoot. Het begin van een bijzondere vriendschap, die doorrimpelt in de generaties erna… Regie: Mischa Kamp, Scenario: Tamara Bos

JEUGD

SERIES

Bij Heldere Hemel

In deze dramaserie richten we ons op het psychologische aspect van wanneer je controle probeert te behouden over de situatie. Elk personage probeert vanuit zijn eigen perspectief orde te scheppen in de chaos. Ze worstelen met de vraag naar hun aandeel in deze ramp. Hebben ze juist gehandeld? Ze kampen met gevoelens van schuld en schaamte. Ze voelen zich allemaal voor een deel verantwoordelijk voor het veroorzaakte lijden, ook al proberen sommigen dat stellig te ontkennen

DRAMA