het team

Sabine  Brian image Managing Director / Producent

Managing Director / Producent

Sabine Brian

Sabine Brian (1971) is Managing Director en Producent bij NL Film en sinds de oprichting in 2001 werkzaam bij het Amsterdamse productiehuis. Na afronding van de Filmacademie in 1993 werkt Sabine een aantal jaar voor diverse tv-series en films. Na een jaar commercials te hebben geproduceerd keert zij eind 1999 terug naar drama als Uitvoerend Producent. Twee jaar later start Sabine haar carrière bij NL Film. In 2010 wordt ze Gedelegeerd Producent en is ze verantwoordelijk voor tientallen series en films zoals De Zaak Menten, Penoza, Mannenharten, Knielen op een bed Violen en Zwarte Tulp. Sinds 2016 bekleedt Sabine de functie van Producent. Ze is mede verantwoordelijk voor titels als Tonio, Bankier van het Verzet, Weg van Jou, Stanley H., Commando’s en Penoza: The Final Chapter. Als Managing Director voert Sabine samen met Business Director Ronald Versteeg de dagelijkse leiding van NL Film.

Ronald Versteeg image Business Director

Business Director

Ronald Versteeg

Ronald Versteeg is als Business Director verantwoordelijk voor de zakelijke kant van NL Film. Samen met Producent Sabine Brian en Creative Director en Producent Kaja Wolffers voert hij de dagelijkse leiding van het Amsterdamse productiehuis. Ronald werkt in zijn functie als Business Director veel aan de financiering van NL Films’ speelfilms en tv projecten en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om projecten tot stand te laten komen, variërend van simpele oplossingen tot complexe financieringsstructuren.

Na een opleiding in bedrijfseconomie en accountancy begon Ronald eind jaren negentig bij een accountantskantoor in Haarlem. Begin 2001 was hij vanuit dit kantoor betrokken bij de oprichting van NL Film en TV B.V. In 2002 maakte hij de overstap naar NL Film, waar hij begon als Hoofd Financiën. Enkele jaren later trad hij toe tot de directie.

Dennis Cornelisse image Production Director / Producent

Production Director / Producent

Dennis Cornelisse

Mariette Plasmans image Business & Legal affairs

Business & Legal affairs

Mariette Plasmans

Ron van Hardeveld image Financieel Project Begeleider

Financieel Project Begeleider

Ron van Hardeveld

Kim Cleophas image Junior Uitvoerend Producent

Junior Uitvoerend Producent

Kim Cleophas

Evelien Steensma image Communicatieadviseur Scripted

Communicatieadviseur Scripted

Evelien Steensma