Kasper en de Kerstengelen

Synopsis

Kasper en de Kerstengelen gaat over Kasper (Sem Hulsmann) die astronaut wil worden om verre ruimtereizen te kunnen maken. Maar, voordat het zo ver is moet hij nog veel oefenen en natuurlijk ook wat ouder worden. Want hij is pas elf jaar!

Wat hem nu vooral dwars zit is dat hij moest verhuizen van de stad naar een molen op het platteland. Dat vonden zijn ouders een goed idee omdat zus Loes blind is. Kaspers moeder start in het dorpje een biologische winkel en zijn vader knapt de molen op.

Terwijl de rest van de familie met groot enthousiasme aan hun nieuwe levens begint, vindt Kasper het allemaal maar stom. Het wordt voor hem een stuk leuker als hij twee vreemde types ontmoet: Ava en Zazu. Al snel blijkt dat het niet zomaar vreemde snuiters zijn; het zijn engelen! De twee zijn de weg kwijtgeraakt en ter aarde gestort. Ondanks hun magische krachten hebben ze hulp nodig om terug te kunnen naar huis. Kasper wil maar wat graag helpen.

Ondertussen is de moeder van Kasper in een hevige strijd verwikkeld met de gemene supermarktbaas van de overkant. Hij vindt al die biologische troep maar niks en probeert haar winkel te saboteren…

Bekijk de trailer hier.

Informatie

Algemeen

Productie jaar:2015

Release:December 2015

Duur:20 x 10 minuten

Seizoenen:1

Omroep:AVROTROS

Sales:Dutch Features Global Entertainment

Cast & crew

cast:

Demian Henkes Horace Cohen Josephine Arendsen Juul Vrijdag Loïs Beekhuizen Marc-Marie Huijbregts Margôt Ros Niels van der Laan Noah de Nooij Nyncke Beekhuyzen René van t Hof Sem Hulsmann Stanley Burleson Wendell Jaspers

Scenario:Bart Koene

Regie:Anielle Webster

Awards

AWARDS:

International Emmy Kids Award - 2016