Beau van Erven Dorens en Birgit Schuurman toegevoegd aan cast Voor elkaar gemaakt hero image Beau van Erven Dorens en Birgit Schuurman toegevoegd aan cast Voor elkaar gemaakt mobile hero image

News

Beau van Erven Dorens en Birgit Schuurman toegevoegd aan cast Voor elkaar gemaakt

Naast Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Loes Haverkort zullen ook Beau van Erven Dorens en Birgit Schuurman te zien zijn in de nieuwe romantische komedie VOOR ELKAAR GEMAAKT, zo werd bekendgemaakt in RTL Boulevard. Beau van Erven Dorens speelt de charmante Dokter Wijsmuller die presentatrice Jip en haar vriend moet helpen aan een zaaddonor. Birgit Schuurman speelt de vrouw waar Felix een spannende affaire mee heeft. 

VOOR ELKAAR GEMAAKT wordt nu opgenomen onder regie van Martijn Heijne (Sneekweek). Overige rollen zijn voor Fabian Jansen, Roeland Fernhout, Eva van de Wijdeven, Sanne Vogel en Ferdi Stofmeel.
 
Over de film:
Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…

NL Film, bekend van bioscoopsuccessen als Mannenharten 2 en Knielen op een bed violen, produceert de romkom in samenwerking met RTL Entertainment. Dutch FilmWorks verwacht VOOR ELKAAR GEMAAKT in voorjaar 2017 uit te brengen.
 
Deze romantische komedie is gebaseerd op de Duitse succesfilm Vaterfreuden uit 2014.

3 juni 2016