Costa!! de serie nu te zien op Netflix hero image Costa!! de serie nu te zien op Netflix mobile hero image

News

Costa!! de serie nu te zien op Netflix

Terug naar nieuws

"Club Costa is terug en hotter dan ooit! De zonovergoten serie met een flinke dosis humor is nu te zien op Netflix."

Na een succesvolle tweede Costa-film komt NL Film in samenwerking met Dutch FilmWorks nu ook met een gloednieuwe revival van Costa!! - de serie. Een nieuwe zomer is aangebroken; een zomer vol zon, strand, verliefdheden en nieuwe vriendschappen. Costa!! de serie is nu in zijn geheel te zien op Netflix.  

Aan de Spaanse Costa Brava draait de legendarische club Costa weer op volle toeren. Succes betekent echter ook hard werken en clubeigenaar Thomas zit tegen een burn-out aan. Wanneer de dokter waarschuwt dat hij het echt rustiger aan moet doen, moeten vaste krachten Esmee, Kay en Mike de leiding van de Costa overnemen. Maar dan keren een buurman en de gemeente zich tegen de club en staat het team opnieuw voor de grote uitdaging om club Costa te redden.  

De hoofdrollen worden gespeeld door Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Joep Paddenburg, Bo Maerten, Jatou Sumbunu, Hamza Othman, Roeland Fernhout, Sinan Eroglu, Katja Schuurman, Annick Boer, Florence Vos Weerda en Mark Rietman.
 

De regie van Costa!! - de serie is – net als bij Costa!! - de film in handen van Jon Karthaus. De serie wordt geproduceerd door NL Film in samenwerking met Johnnywood, Dutch FilmWorks & Netflix.