Dit zijn de eerste beelden van Nicci French film Het Geheugenspel  hero image Dit zijn de eerste beelden van Nicci French film Het Geheugenspel  mobile hero image

News

Dit zijn de eerste beelden van Nicci French film Het Geheugenspel

Terug naar nieuws

"Dit zijn de eerste beelden van Nicci French film Het Geheugenspel"

EndemolShine Scripted en NL Film lanceren vandaag in samenwerking met distributeur Dutch Filmworks zowel de poster als de trailer van 'Het Geheugenspel' - de psychologische thriller naar bestseller van fameuze Britse schrijverskoppel Nicci French. In de Nederlandse-Vlaamse film zijn grote rollen weggelegd voor o.a Anna Drijver, Louis Talpe, Gert Winckelmans en Maarten Heijmans. De regie is in handen van het Vlaamse regiekoppel Jan Verheyen en Lien Willaert. Het Geheugenspel is vanaf 18 Mei a.s te zien in bioscopen in heel Nederland en Belgie. 

De psychologische thriller Het Geheugenspel is een bewerking van het boek The Memory Game, waarvan in Nederland en Vlaanderen meer dan 350.000 exemplaren zijn verkocht. Het Britse schrijversduo is in haar genre ongekend populair. Zij schreven inmiddels meer dan 25 thrillers die stuk voor stuk terecht kwamen in de Nederlandse bestseller lijsten. Het Geheugenspel is wereldwijd de eerste bioscoopfilm naar een boek van Nicci French. In Het Geheugenspel wordt op het landgoed van de familie Deridder het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn. 


BEKIJK HIER DE TRAILER https://youtu.be/NR3LKhEDfS4


undefined