Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek en Kees Hulst in nieuwe Will Koopman film Neem Me Mee hero image Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek en Kees Hulst in nieuwe Will Koopman film Neem Me Mee mobile hero image

News

Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek en Kees Hulst in nieuwe Will Koopman film Neem Me Mee

Dit najaar is Neem Me Mee in de bioscoop te zien, een nieuwe film van Will Koopman - één van Nederlands meest succesvolle regisseurs. Koopman, eerder verantwoordelijk voor o.a. de twee Gooische Vrouwen films, April, May en June en de series Divorce en Oogappels, kan voor deze feelgoodfilm rekenen op een cast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs. Zo zijn er hoofdrollen voor coryfeeën Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk, Helen Kamperveen en Geert de Jong. Naast hen is er ook een belangrijke rol voor Minne Koole.

Neem Me Mee speelt zich af tijdens een seniorenreis naar Zuid-Frankrijk en laat op mooie, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt. Terwijl de horizon verandert, krijgen de zes reisgenoten te maken met nieuwe ontmoetingen, onzekerheiden, verliefdheid, vastgeroeste gewoontes, afscheid nemen en omgaan met veranderingen.