Kasper en de Kerstengelen deze winter te zien bij AVROTROS op NPO Zapp hero image Kasper en de Kerstengelen deze winter te zien bij AVROTROS op NPO Zapp mobile hero image

News

Kasper en de Kerstengelen deze winter te zien bij AVROTROS op NPO Zapp

Terug naar nieuws

"Onder anderen Horace Cohen, Wendell Jaspers, Rene van ‘t Hof, Juul Vrijdag en Marc-Marie Huijbregts vertolken een rol in Kasper en de Kerstengelen."

AVROTROS zendt deze winter de nieuwe avonturenserie Kasper en de Kerstengelen uit op NPO Zapp. Tussen sinterklaas en kerst is de serie voor de hele familie dagelijks te zien. Onder anderen Horace Cohen, Wendell Jaspers, Rene van ‘t Hof, Juul Vrijdag en Marc-Marie Huijbregts vertolken een rol in Kasper en de Kerstengelen.

Kasper en de Kerstengelen gaat over Kasper (Sem Hulsmann) die astronaut wil worden om verre ruimtereizen te kunnen maken. Maar, voordat het zo ver is moet hij nog veel oefenen en natuurlijk ook wat ouder worden. Want hij is pas elf jaar!

Wat hem nu vooral dwars zit is dat hij moest verhuizen van de stad naar een molen op het platteland. Dat vonden zijn ouders (Cohen en Jaspers) een goed idee omdat zus Loes (Loïs Beekhuizen) blind is. Kaspers moeder start in het dorpje een biologische winkel en zijn vader knapt de molen op.

Terwijl de rest van de familie met groot enthousiasme aan hun nieuwe levens begint, vindt Kasper het allemaal maar stom. Het wordt voor hem een stuk leuker als hij twee vreemde types ontmoet: Ava (Demian Henkes) en Zazu (Noah de Nooij). Al snel blijkt dat het niet zomaar vreemde snuiters zijn; het zijn engelen! De twee zijn de weg kwijtgeraakt en ter aarde gestort. Ondanks hun magische krachten hebben ze hulp nodig om terug te kunnen naar huis. Kasper wil maar wat graag helpen!

Ondertussen is de moeder van Kasper in een hevige strijd verwikkeld met de gemene supermarktbaas (Rene van ‘t Hof) van de overkant. Hij vindt al die biologische troep maar niks en probeert haar winkel te saboteren…

De serie wordt geregisseerd door Aniëlle Webster. Bart Koene schreef het scenario.

16 maart 2015