Opnames Mannenharten 2 van start hero image Opnames Mannenharten 2 van start mobile hero image

News

Opnames Mannenharten 2 van start

Terug naar nieuws

"Vrijdag staat regisseur Mark de Cloe weer achter de camera en kruipen Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger en Fabian Jansen weer in de huid van Tim, Dennis, Wouter en Niels."

Twee weken en zo’n 215.000 bezoekers na de release van MANNENHARTEN werd al besloten een vervolg op de hitfilm te maken. Nu is het zover; vrijdag staat regisseur Mark de Cloe weer achter de camera en kruipen Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger en Fabian Jansen weer in de huid van Tim, Dennis, Wouter en Niels. Nieuw gezicht bij de mannen is Mingus Dagelet (KONING VAN KATOREN) als romantische ziel Younes. Naar welke vrouw hij op zoek gaat en of de andere mannen nieuwe vrouwen ontmoeten in de film wordt later bekendgemaakt. MANNENHARTEN 2 wordt 17 december in de bioscoop verwacht.

Uiteindelijk trok de eerste all-star romantische komedie meer dan 450.000 bezoekers en kwamen de liefdesavonturen bijna honderdduizend keer een huiskamer binnen via een VOD kanaal. De gelijknamige titelsong van Bløf en Nielson werd een megahit en sleepte, net als Barry Atsma voor zijn hoofdrol, een Rembrandt Award in de wacht.

De film wordt opnieuw geproduceerd door Alain de Levita en Kaja Wolffers van NL Film in samenwerking met RTL Entertainment. Dutch FilmWorks verzorgt wederom de distributie.

28 januari 2015