Team van Penoza maakt nieuwe misdaadserie voor BNNVARA. hero image Team van Penoza maakt nieuwe misdaadserie voor BNNVARA. mobile hero image

News

Team van Penoza maakt nieuwe misdaadserie voor BNNVARA.

Terug naar nieuws

"Producent NL Film en regisseur Dederik van Rooijen, die eerder Penoza maakte, zullen een nieuwe misdaadreeks fotograferen. Anoniem."

Producent NL Film en regisseur Dederik van Rooijen, die eerder Penoza maakte, zullen een nieuwe misdaadreeks fotograferen. anoniem. De serie bestaat uit tien afleveringen voor Bnnvara en zal naar verwachting worden getoond op NPO in het voorjaar van 2023. De serie gaat over het paar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en Saar (Anniek Pheifer). Ze wonen bij hun kinderen in Rotterdam. Saar werkt als officier van justitie in een belangrijk geval en Jurre is een geschiedenisleraar op een middelbare school. Ze lijken allebei tegen hun eigen geheime strijd te vechten, maar weten dit niet over elkaar. Andere grote rollen zijn voor Jouman Fattal, Teun Luijkx, Roeland Fernhout, Marcel Hensema, Guido Pollemans en Peter Blok. Regisseur Dederik van Rooijen schreef ook het scenario.