Tweede seizoen Aaf nu al te zien bij Videoland Unlimited hero image Tweede seizoen Aaf nu al te zien bij Videoland Unlimited mobile hero image

News

Tweede seizoen Aaf nu al te zien bij Videoland Unlimited

Terug naar nieuws

"Tien afleveringen lang zijn de amusante verwikkelingen te volgen van Aafs huwelijk met de daarbij horende familiestrijd en opgroeiende puberkinderen."

Vanaf 1 juli is het complete tweede seizoen van ‘Aaf’ te zien bij Videoland Unlimited. Afnemers van deze nieuwe dienst van Videoland kunnen op elk gewenst moment genieten van alle afleveringen van de Nederlandse remake van de Amerikaanse hitserie ‘Roseanne’, die dit najaar te zien is bij RTL 4.

In de comedyserie zijn de vertrouwde gezichten van Annet Malherbe (Aaf), Bas Keijzer (Ton), Jelka van Houten (Jacky), Lisa Zweerman (Marie), Mechteld Jungerius (Jozefien) en Nick Geest (Bennie) te zien. Ook in het tweede seizoen staan de dagelijkse perikelen van het middenklasse gezin centraal. Tien afleveringen lang zijn de amusante verwikkelingen te volgen van Aafs huwelijk met de daarbij horende familiestrijd en opgroeiende puberkinderen. Bovendien zullen in het seizoen een aantal bekende Nederlanders een gastrol vervullen.

'Aaf' wordt geproduceerd door NL Film. Naast Videoland Unlimited, waar kijkers onbeperkt films en series kunnen kijken voor een vast bedrag per maand, zijn de afleveringen ook per stuk te huur bij Videoland. Het complete eerste seizoen is eveneens te zien bij Videoland.

Over Videoland
Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group B.V. actief in de digitale home entertainment-markt. In juni 2014 is Videoland compleet vernieuwd. Met Videoland.com en via de Videoland-apps zijn films en series voor €10 per maand onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur. Videoland Unlimited is bovendien beschikbaar via KPN, Telfort, XS4ALL, DELTA, Glashart en Caiway.

1 juli 2014