Samen

Synopsis

Of je er nu naar op zoek bent of voor wegloopt... Er een aangaat , 'on hold' zet of verbreekt... Of je haar nu onderhoudt of verwaarloost, op het spel zet of juist nieuw leven inblaast... Vriendschappelijk, familiair, of amoureus, met een relatie is het altijd wat. Gedoe. Lachwekkende verwikkelingen. En af en toe ontroering en kippenvel. In de dagelijkse comedy 'Samen' is dat niet anders.

‘Samen' is een dagelijkse comedy over relaties, geschreven door een team van tien schrijvers onder leiding van Ger Apeldoorn en Harm Edens. De relaties zijn verdeeld over drie arena's: een groep twintigers, twee dertigers die samenwonen, hun vrienden, en een gezin van veertigers met bijna volwassen kinderen. De karakters in 'Samen' staan op het gebied van relaties allemaal op een ander punt in hun leven.

De twintigers zijn over het algemeen single en op zoek naar iemand om van te houden. De dertigers hebben iemand gevonden waar ze van houden en zoeken een manier om hun liefde vorm te geven. De veertigers hebben al jaren geleden voor elkaar gekozen en proberen hun relatie in leven te houden.

Informatie

Algemeen

Productie jaar:2005

Release:Augustus 2005

Duur:115 x 30 minuten

Seizoenen:1

Omroep:Talpa

Cast & crew

cast:

Cees Geel Dennis Overeem Ellemijn Veldhuijzen van Zanten Fockeline Ouwerkerk Harriet Stroet Jennifer Hoffman Johnny Kraaykamp Jon Karthaus Lidewij Benus Saskia Elise van der Heide Sita van Sante Vincent Moes