Mannenharten

Synopsis

Een film over mannen en hun zoektocht naar ware liefde. Hoe een sportschool een groepje mannen op een keerpunt in hun leven samenbrengt en ze de ware liefde doet vinden… of niet! Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen.

Het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. De man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap. Maar ook de succesvolle womanizer die plots geen babes, maar een volkszanger naast zich in bed moet dulden. Het is een verhaal vol onvoorspelbare, maar voor mannen én vrouwen heel herkenbare situaties. Zes stadse mannen, op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Mannenharten is een hilarisch en onthullend kijkje in de moderne mannenwereld die vanaf 28 november 2013 heel Nederland zal veroveren.

Informatie

Algemeen

Productie jaar:2013

Release:28 november 2013

Duur:100 minuten

Distributeur :Dutch FilmWorks

Sales:sales@nlfilm.tv

Cast & crew

cast:

Barry Atsma Daan Schuurmans Fabian Jansen Georgina Verbaan Hadewych Minis Jeroen Spitzenberger Jon van Eerd Katja Herbers Kim Feenstra Liliana de Vries Marcel Musters Sanne Vogel Teun Kuilboer Ton Kas

Scenario:Simon Verhoeven (orgineel) & Maarten Lebens (NL bewerking)

Regie:Mark de Cloe

Co-producent:RTL Entertainment

Awards

AWARDS:

Platina Film - 2014