Absurde romantische komedie Voor elkaar gemaakt in productie hero image Absurde romantische komedie Voor elkaar gemaakt in productie mobile hero image

News

Absurde romantische komedie Voor elkaar gemaakt in productie

Terug naar nieuws

"Bij het lezen van het script hebben we hard gelachen; de gevolgen van een bizar incident zorgen voor hilarische situaties."

Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Loes Haverkort spelen de hoofdrollen in VOOR ELKAAR GEMAAKT, een nieuwe romantische komedie over verliefd worden wanneer je het zeker niet ‘verwacht’. Matthijs speelt Felix; een vrijgezelle jonge dertiger die na een bizar incident voor de rest van zijn leven onvruchtbaar blijkt. Loes speelt TV-presentatrice Jip, die dolgraag een kind wil maar zwanger raken lukt maar niet met haar vriend. VOOR ELKAAR GEMAAKT wordt nu opgenomen onder regie van Martijn Heijne (Sneekweek). De resterende rollen zijn voor onder anderen Fabian Jansen, Roeland Fernhout, Eva van de Wijdeven, Sanne Vogel en Ferdi Stofmeel.

Producent Kaja Wolffers van NL Film: "Bij het lezen van het script hebben we hard gelachen; de gevolgen van een bizar incident zorgen voor hilarische situaties. Grappiger en frisser dan de romkoms die we gewend zijn, durf ik te zeggen. De goede sfeer en chemie op de set laat in ieder geval zien dat de cast & regisseur ‘gemaakt zijn’ voor deze film.”

NL Film, bekend van bioscoopsuccessen als Mannenharten 2 en Knielen op een bed violen, produceert de romkom in samenwerking met RTL Entertainment. Dutch FilmWorks verwacht VOOR ELKAAR GEMAAKT in voorjaar 2017 uit te brengen.

Deze romantische komedie is gebaseerd op de Duitse succesfilm Vaterfreuden uit 2014.

Over de film
Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand een bizar incident als gevolg heeft. Als Felix na het incident bijkomt in het ziekenhuis, krijgt hij de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Broer Jelle ontdekt dat één donatie van Felix aan de spermabank wel goed terecht is gekomen… bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Ongeacht of Jip nu een vriend heeft of niet…

1 juni 2016