Blof en Nielson verzorgen titelsong MANNENHARTEN  hero image Blof en Nielson verzorgen titelsong MANNENHARTEN  mobile hero image

News

Blof en Nielson verzorgen titelsong MANNENHARTEN

Terug naar nieuws

"Voor mij is het helemaal nieuw en superspannend om onze song straks aan het eind van zo’n grote film in een bioscoopzaal te horen!"

Op 28 november verschijnt MANNENHARTEN in de bioscoop; de all-star romantische komedie over mannen op zoek naar ware liefde. De gelijknamige titelsong wordt eveneens door mannen gemaakt; de vier heren van BLØF en Nielson zijn samen de studio ingedoken voor het titelnummer. Een eerste fragment is te horen in de filmtrailer, die vandaag om 18u in bijzijn van cast in première gaat in Pathé Tuschinski. De volledige song en bijbehorende clip verschijnen later deze maand.

Bløf's Peter Slager: "Het was niet de eerste keer dat we de titelsong voor een speelfilm mochten schrijven, toch was deze weer heel anders. De samenwerking met Nielson was voor ons heel verfrissend en inspirerend, en heeft een titelsong opgeleverd die we zonder elkaar vermoedelijk nooit gemaakt zouden hebben. Prachtig om te doen!"

Nielson vult enthousiast aan: “Voor mij is het helemaal nieuw en superspannend om onze song straks aan het eind van zo’n grote film in een bioscoopzaal te horen!”

Ook MANNENHARTEN producent Alain de Levita van NL Film (o.a. ELLIS IN GLAMOURLAND, DE STORM, ALLE TIJD, TAPED) is trots: “BLØF en Nielson zijn voor mij de gedroomde artiesten voor de titelsong. Met dit prachtige nummer is de film helemaal af. Sterrencast, sterke regie, goed script en nu ook nog een hele vette titelsong.”

De grootste romantische komedie van deze winter wordt bevolkt door onder anderen Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan, Teun Kuilboer, Katja Herbers, Fabian Jansen, Hadewych Minis, Jon van Eerd, Liliana de Vries en Sanne Vogel.

MANNENHARTEN is geregisseerd door Mark de Cloe. Over MANNENHARTEN: Wie loopt z’n hart achterna in de zoektocht naar liefde en geluk en wie niet? Verbonden door hun sportschoolbezoek leren we ze allemaal kennen. Reclameman Tim (Daan Schuurmans), die in paniek raakt door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura (Hadewych Minis). Zijn beste vriend Wouter (Jeroen Spitzenberger), die juist alles op alles moet zetten om zijn vriendin Nicole (Katja Herbers) te houden. De verlegen Niels (Fabian Jansen), die in de net gescheiden Susanne (Georgina Verbaan) een vrouw voor het leven hoopt te vinden. Niet wetend dat haar ex, de gefrustreerde Frank (Teun Kuilboer), niet van opgeven weet. Maar ook womanizer Dennis (Barry Atsma) die plots geen babes, maar de succesvolle volkszanger Roy (Jon van Eerd) naast zich moet dulden…

MANNENHARTEN is gebaseerd op de Duitse bioscoophit MÄNNERHERZEN. Het originele scenario is bewerkt door Maarten Lebens ('n Beetje Verliefd, De Sterkste Man van Nederland, Moeder ik wil bij de Revue). 

11 september 2013