Cast MANNENHARTEN verrast publiek hero image Cast MANNENHARTEN verrast publiek mobile hero image

News

Cast MANNENHARTEN verrast publiek

Terug naar nieuws

"Acteurs uit de film brengen aanstaande zaterdag een verrassingsbezoek aan een bioscoop ergens in Nederland."

De romantische komedie MANNENHARTEN heeft al ruim een kwart miljoen bezoekers mogen ontvangen. Om dit te vieren brengen acteurs uit de film aanstaande zaterdag een verrassingsbezoek aan een bioscoop ergens in Nederland. Welke Mannenhart-man, naast Barry Atsma, het publiek gaan verrassen is nog geheim, evenals de locatie. Via het Twitter-account van MANNENHARTEN worden vanaf vandaag hints gegeven. Het publiek van de ‘winnende’ zaal krijgt een cadeau uitgereikt.

De grootste romantische komedie van deze winter wordt bevolkt door onder anderen Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Georgina Verbaan, Teun Kuilboer, Katja Herbers, Fabian Jansen, Hadewych Minis, Jon van Eerd en Liliana de Vries. MANNENHARTEN werd geregisseerd door Mark de Cloe, de productie was in handen van Alain de Levita van NL Film (o.a. DE STORM, ALLE TIJD, TAPED). Het originele scenario is bewerkt door Maarten Lebens ('n Beetje Verliefd, De Sterkste Man van Nederland, Moeder ik wil bij de Revue). MANNENHARTEN draait nu overal in de bioscoop.

Over MANNENHARTEN:
Wie loopt z’n hart achterna in de zoektocht naar liefde en geluk en wie niet? Verbonden door hun sportschoolbezoek leren we ze allemaal kennen. Reclameman Tim (Daan Schuurmans), die in paniek raakt door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura (Hadewych Minis). Zijn beste vriend Wouter (Jeroen Spitzenberger), die juist alles op alles moet zetten om zijn vriendin Nicole (Katja Herbers) te houden. De verlegen Niels (Fabian Jansen), die in de net gescheiden Susanne (Georgina Verbaan) een vrouw voor het leven hoopt te vinden. Niet wetend dat haar ex, de gefrustreerde Frank (Teun Kuilboer), niet van opgeven weet. Maar ook de succesvolle volkszanger Roy (Jon van Eerd), die womanizer Dennis (Barry Atsma) in laat zien wie zijn ware liefde is. Stuk voor stuk op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Onvoorspelbaar maar o zo herkenbaar!

19 december 2013