Diederik Ebbinge hoofdrol in nieuwe komische AVROTROS dramaserie Jos hero image Diederik Ebbinge hoofdrol in nieuwe komische AVROTROS dramaserie Jos mobile hero image

News

Diederik Ebbinge hoofdrol in nieuwe komische AVROTROS dramaserie Jos

Terug naar nieuws

"Hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan?"

Jos is een nieuwe, komische dramaserie over meest oprechte man die je ooit hebt ontmoet. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaar staat. Maar zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt, maakt dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. Pas gescheiden met twee tienerdochters, een veeleisende baan en een druk bestaan als vrijwilliger, zijn er veel mensen die steeds meer aan Jos gaan trekken. Maar hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan?

Naast Diederik Ebbinge, die Jos speelt, zijn er er rollen weggelegd voor onder anderen Lies Visschedijk, Pierre Bokma, Ellie de Lange en Camila Siegertsz. De opnames van Jos zijn onlangs gestart. Naar verwachting is de tiendelige serie medio 2022 bij AVROTROS op NPO 3.

Het scenario van Jos is geschreven door Anne Barnhoorn, de regie is in handen van Jonathan Herman. Jos is een productie van NL Film in samenwerking met AVROTROS.

15-06-2021