Eerste beelden Will Koopman film Neem Me Mee hero image Eerste beelden Will Koopman film Neem Me Mee mobile hero image

News

Eerste beelden Will Koopman film Neem Me Mee

Terug naar nieuws

"André van Duin zingt titelsong van ontroerende, maar ook humoristische feelgoodfilm rond thema ouder worden."

In de talkshow Humberto is de trailer gelanceerd van Neem Me Mee. Het zijn de eerste beelden die naar buiten worden gebracht van de nieuwste feelgoodfilm van regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April, May en June, Divorce, Oogappels). Tevens werd bekend dat André van Duin de titelsong op zich zal nemen. Neem Me Mee zal vanaf 21 december 2023 te zien zijn in de bioscoop.

In Neem Me Mee maken enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs hun opwachting. De hoofdrollen zijn voor coryfeeën Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk, Helen Kamperveen en Geert de Jong. Naast hen is er ook een belangrijke rol voor Minne Koole. Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NWfqmUw1k7Y

ANDRE VAN DUIN ZINGT TITELSONG
In de trailer van Neem Me Mee zijn de eerste fragmenten te horen van de titelsong die gezongen wordt door André van Duin. Het gehele nummer en de clip zullen later dit jaar gereleased worden.

"Frank Houtappels, de scenarioschrijver van de film vroeg me of ik eens wilde nadenken over de titelsong", aldus Van Duin. "Nadat ik de film had gezien, heb ik met heel veel plezier een Nederlandse tekst gemaakt op het nummer Emmenez moi van Charles Aznavour en ook ingezongen. Ik ben trots op het eindresultaat omdat ik vind dat het nummer het verhaal van deze film dekt."

Neem Me Mee speelt zich af tijdens een seniorenreis en laat op mooie, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt. Terwijl de horizon verandert, krijgen zes reisgenoten op leeftijd te maken met nieuwe ontmoetingen, onzekerheden, verliefdheid, vastgeroeste gewoontes, afscheid nemen en omgaan met veranderingen.

OVER NEEM ME MEE
Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

OVER DE MAKERS
Neem Me Mee is geregisseerd door Will Koopman en het script is van Frank Houtappels (Gooische Vrouwen, April, May en June, Alles Op Tafel). Het is een productie van NL Film en Interstellar Pictures in co-productie met Dingie en Black Sheep Films. Dutch FilmWorks brengt de film op 21 december 2023 in de bioscoop.