Nieuwe vrouwen voor Mannenharten 2 hero image Nieuwe vrouwen voor Mannenharten 2 mobile hero image

News

Nieuwe vrouwen voor Mannenharten 2

Terug naar nieuws

"Welke mannenharten zij in de film sneller gaan laten kloppen blijft nog even een verrassing."

Een week na de bekendmaking van de mannelijke cast van MANNENHARTEN 2, het vervolg op de hitfilm uit 2013, is nu ook de vrouwelijke cast van de romantische komedie compleet. Hadewych Minis (BORGMAN, BLOED, ZWEET EN TRANEN), Katja Herbers (MANHATTAN, ‘DIVORCE’), Liliana de Vries (HARTENSTRAAT) zijn weer present en ook Jelka van Houten (JACKIE), met wie de eerste film eindigde, keert terug. Er zijn ook nieuwe tegenspeelsters gecast waaronder Maartje van de Wetering (DAGLICHT) en Bo Maerten (WOLF). Welke mannenharten zij in de film sneller gaan laten kloppen blijft nog even een verrassing.

Eerder is bevestigd dat Barry Atsma, Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger en Fabian Jansen terugkeren voor de vervolgfilm. Nieuw gezicht bij de mannen is Mingus Dagelet (KONING VAN KATOREN), die te zien is als de romantische fietskoerier Younes. De opnames van MANNENHARTEN 2 zijn inmiddels gestart. De release van de film staat gepland voor 17 december 2015.

De eerste MANNENHARTEN -film trok in de bioscoop meer dan 450.000 bezoekers en werd via VOD bijna honderdduizend keer bekeken. Het vervolg wordt opnieuw geregisseerd door Mark de Cloe en geproduceerd door Alain de Levita en Kaja Wolffers van NL Film in samenwerking met RTL Entertainment. Dutch FilmWorks verzorgt wederom de distributie.

6 februari 2015