Ronnie Flex en Mr. Polska maken titeltrack Popoz hero image Ronnie Flex en Mr. Polska maken titeltrack Popoz mobile hero image

News

Ronnie Flex en Mr. Polska maken titeltrack Popoz

Terug naar nieuws

"De videoclip bij het nummer ‘Niemand’ is in amper vier dagen tijd al meer dan een kwart miljoen keer bekeken."

Vrijdag lanceerden Ronnie Flex & Mr. Polska de track ‘Niemand’, de soundtrack van de film Popoz. Deze film, die gebaseerd is op de gelijknamige Comedy Central serie, grijpt terug naar het begin van de carrières van twee triggerhappy politieagenten die álles doen om in actie te komen. Dit thema zit ook in de clip van ‘Niemand’. Dichter op de bioscooprelease van Popoz op 8 oktober lanceert ook Broederliefde een exclusief nummer voor de soundtrack van de explosieve actiekomedie. De videoclip bij het nummer ‘Niemand’ is in amper vier dagen tijd al meer dan een kwart miljoen keer bekeken. Deze week verschijnt het nummer tevens op iTunes en de streaming kanalen.

Naast Popoz-hoofdrolspelers Huub Smit (NEW KIDS) en Sergio Hasselbaink (ZOMBIBI) zijn er in Popoz ook rollen weggelegd voor Noel Deelen als de iets te enthousiaste stagiair Coco, Markoesa Hamer, Pierre Bokma als bad guy Mercator, Ancilla Tilia als sexy patholoog anatoom, Leo Alkemade en Fabian Jansen als de good cops, Yolanthe Sneijder – Cabau als huurmoorderares en Roeland Fernhout en Uriah Arnhem als cokedealers. De regie is net als bij de serie in handen van Martijn Smits en Erwin van den Eshof, die samen met Wijo Koek ook voor het scenario tekenden. NL Film (o.a. MANNENHARTEN, SPANGAS en PENOZA) produceert de film in samenwerking met Comedy Central. 

Over de film
Rechercheurs Ivo (Huub Smit) en Randy (Sergio Hasselbaink) willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco (Noel Deelen) een gijzeling op HUN manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze belanden in de gevangenis waar ze het moeten opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator (Pierre Bokma). Als hij Ivo en Randy op het spoor brengt van een drugskartel dat de stad in haar greep houdt, gaan alle remmen los om deze operatie tot een goed einde te brengen. Dit is die actie waarvoor ze het doen!

23 september 2015