Tygo Gernandt en Willem Voogd vormen topduo in nieuwe serie Odds hero image Tygo Gernandt en Willem Voogd vormen topduo in nieuwe serie Odds mobile hero image

News

Tygo Gernandt en Willem Voogd vormen topduo in nieuwe serie Odds

Terug naar nieuws

"‘Odds’ is een detectiveserie met een sterke cast en een hoog whodunitgehalte. "

In de nieuwe RTL-Videoland-serie ‘Odds’ staan een hyperintelligente statistiekenfreak en een levensgenieter pur sang centraal. ‘Odds’ is een detectiveserie met een sterke cast en een hoog whodunitgehalte. 

Naast Tygo Gernandt (o.a. ‘Bloedlink’ en ‘Van God Los’) en Willem Voogd (o.a. ‘Zwarte Tulp’ en ‘Project Orpheus’) behoren ook Hannah Hoekstra (o.a. ‘De Helleveeg’ en ‘App’), Oscar Aerts (o.a. ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en ‘Meiden van de Herengracht’), John Williams (o.a. 'Rozengeur & Wodka Lime' en 'Assepoester: een modern sprookje'), Lotte Driessen (o.a. ‘Leve Boerenliefde’ en ‘Suspicious Minds’) en Margo Dames (o.a. ‘Gouden Bergen’ en ‘Bloedverwanten’) tot de hoofdcast van ‘Odds’. De regie is in handen van Danyael Sugawara.

Het verhaal
Tom en Neil, wiens paden bij toeval kruisen, zijn een gouden team. Ze zijn rijk geworden met live sports betting en gebruiken diezelfde talenten om ogenschijnlijk onoplosbare moordzaken te ‘kraken’. De één is een analytisch genie, die leeft in een wereld van statistieken en cijfers. De ander is een levensgenieter en womanizer. Op het eerste gezicht lijken ze misschien geen ideale partners; ze blijken het perfecte team om misdaden op te lossen die de politie niet opgelost krijgt.

Wanneer het duo onverhoopt verzeild raakt in een moordzaak waarbij de dood op een goede vriend onderzocht wordt, ontmoeten Tom en Neil rechercheur Kim (Hannah Hoekstra). De ambitieuze rechercheur ziet al snel de grote waarde in van deze unieke combinatie, waarna zij – tot lichte irritatie bij collega en rechterhand Melvin (Oscar Aerts) – besluit de mannen in te zetten als haar ‘consultants’.

4 augustus 2016