Will Koopman regisseert All You Need Is Love met sterrencast hero image Will Koopman regisseert All You Need Is Love met sterrencast mobile hero image

News

Will Koopman regisseert All You Need Is Love met sterrencast

Terug naar nieuws

"We zijn bijzonder blij en vereerd dat Will de handen met ons ineen slaat om dit ijzersterke merk om te smeden tot bioscoopfilm."

Producent NL Film en distributeur Dutch FilmWorks hebben Will Koopman aangesteld als nieuwe regisseur van dé kerstfilm van 2018: All You Need Is Love. Koopman, verantwoordelijk voor Nederlands grootste bioscoopsuccessen Gooische Vrouwen I en II en kijkcijferhits Divorce en Familie Kruys, gaat per direct aan de slag met de opstart van de productie en maakt binnenkort de eerste hoofdrollen bekend.

RTL 4-kijkcijferhit All You Need Is Love vormt de inspiratiebron voor deze Nederlandse speelfilm, die met Kerst 2018 te zien is in alle bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario. Will Koopman heeft voor de komische liefdesfilm All You Need Is Love een enorme sterrencast verzameld. Afgelopen dagen vonden de grootste opnames in dé All You Need is Love kerststudio plaats en maakten Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers en Diederik Ebbinge hun opwachting. Daarmee is de lijst met sterren in All You Need Is Love nog niet compleet. Ook Susan Radder, Janni Goslinga, Peggy Vrijens, Malou Gorter, Hannah van Lunteren, Mustafa Duygulu en Roosmarijn Luyten hebben een rol bemachtigd. Diverse gastrollen in de ensemblefilm zijn voor Jaap Spijkers, Fahd Larhzaoui, Antje Boermans, Katrien van Beurden, Lies Visschedijk, Yenthe Bos, Ferdi Stofmeel, Korneel Evers, Rosa Reuten, Bram Blankestijn, Gurkan Kucuksenturk, Linde van den Heuvel, Britte Lagcher, Marisa van Eyle, Raymonde de Kuyper, Rein Hofman, Oscar Aerts, Mike Reus, Joan Nederlof, Wil van der Meer, Peter Faber, Dook van Dijck, Juvat Westendorp en - zoals eerder genoemd - Gigi Ravelli, Freek Bartels, Hajo Bruins en Holly Mae Brood.

Fedja van Huêt speelt de hoofdrol van Dr. Love en eerder werd bekend dat ook Bracha van Doesburgh, Rop Verheijen, Waldemar Torenstra, Annniek Pheifer, Eva Laurenssen, Peter Blok, Loes Haverkort, Tina de Bruin en Jasha Rudge te zien zijn in belangrijke rollen.

Sabine Brian, producent NL Film: “We zijn bijzonder blij en vereerd dat Will de handen met ons ineen slaat om dit ijzersterke merk om te smeden tot bioscoopfilm. We hebben met het scenario van Paula van der Oest al een prachtige basis voor de film. Met Will aan boord hebben wij er het volste vertrouwen in dat we met dit team een fantastische feelgoodfilm gaan maken."

Will Koopman: "Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben om deze film te regisseren. Het is een hartverwarmend script en ik heb het gelezen met een grote glimlach om mijn mond."
 
Over Will Koopman
Will Koopman is regisseur en Creative Director bij Talpa Fictie. Als regisseur was zij verantwoordelijk voor bioscoopsuccessen zoals Gooische Vrouwen en Gooische Vrouwen II, die met twee miljoen bezoekers Nederlands' best bezochte film allertijden is. In haar functie als Creative Director bij Talpa Fictie regisseerde zij onder meer de RTL-series Divorce en Familie Kruys. Haar werk werd tot tweemaal toe bekroond met de Gouden Televizier-Ring voor respectievelijk Vrouwenvleugel (1994) en de serie Gooische Vrouwen (2009).

Over de film
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

All You Need Is Love is een productie van NL Film in coproductie met RTL en Talpa Fictie. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario. Dutch FilmWorks brengt de film 6 december 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.  

2 mei 2018