Willem de Bruin (The Opposites) en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2 hero image Willem de Bruin (The Opposites) en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2 mobile hero image

News

Willem de Bruin (The Opposites) en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2

Terug naar nieuws

"Dit is toch een prachtige combinatie? Een heel interessante samensmelting van de rapscene versus de melodieuze scene waar ik uit voort kom."

Aanstaande vrijdag 4 december verschijnt het nummer ‘Een Echte Man’, een samenwerking tussen Willem de Bruin van The Opposites en Frank Boeijen. De bijzondere samenwerking tussen deze twee veteranen kwam tot stand voor de titelsong van de nieuwe Nederlandse film Mannenharten 2 (NL Film/ Dutch Filmworks) die vanaf 17 december in de bioscoop te zien is. Zojuist ging de titelsong in première op Radio 2 bij Gijs Staverman.
 
“Frank en ik gaan door als The Opposites”, grapte Willem in de uitzending. Frank Boeijen is trots op de samenwerking. “Dit is toch een prachtige combinatie? Een heel interessante samensmelting van de rapscene versus de melodieuze scene waar ik uit voort kom.”
 
‘Als ik jou zo zie, verdient een man jou niet’ - Willem de Bruin & Frank Boeijen
 
‘Een Echte Man’ is door beide heren geschreven en is geproduceerd door Morgan Avenue, onder meer bekend van hun werk met Glen Faria. De bijbehorende video, met exclusieve beelden uit de film, wordt op dit moment geschoten door regisseur Walker Pachler (Mr. Polska, Dope D.O.D., Feis, Daily Bread).
 
Willem: “We kenden elkaar nog niet. Frank kwam op de afgesproken tijd aan en dan is het maar zien hoe het klikt. Maar hij blijkt een enorm gezellige man die je altijd aan het lachen weet te krijgen. Het was bijzonder om te zien hoe hij het schrijven van een liedje aanpakt. We hadden de tekst nog niet af of hij sleurde me de opnamestudio in en ramde het op plaat.”
 
Mannenharten 2 is het vervolg op de succesvolle film van regisseur Mark de Cloe, met onder meer Daan Schuurmans, Hadewych Minis en Barry Atsma. Hoewel er veel is veranderd in de levens van de mannen; ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) - die net terug is van zijn reis - een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt in ieder uithoekje van Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Een ding is zeker: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

1 december 2015