Yzabel maakt titelsong Knielen Op Een Bed Violen hero image Yzabel maakt titelsong Knielen Op Een Bed Violen mobile hero image

News

Yzabel maakt titelsong Knielen Op Een Bed Violen

Terug naar nieuws

"Ik ben vereerd dat ik als nieuwe artiest gevraagd ben voor de titelsong van deze grote productie."

Yzabel heeft de titelsong gemaakt voor de film ‘'Knielen Op Een Bed Violen". De Amsterdamse singer-songwriter, die bekend staat om haar autobiografische teksten en geëngageerde live optredens, nam speciaal voor de film een Nederlandstalige versie van het nummer 'We are Hallelujah' op, dat onlangs verscheen op haar debuut-EP 'Half Awake'.

Yzabel: “Ik ben vereerd dat ik als nieuwe artiest gevraagd ben voor de titelsong van deze grote productie. Samen met producers Jens Munnik en Eric van Tijn hebben we het nummer ‘We are Hallelujah’ van een passend arrangement voorzien voor de film. De titelsong is uiteindelijk een geheel nieuw lied geworden en gaat over de zoektocht naar liefde, wanneer diepe angsten tot waarheid verworden. Vrij intens, maar dat sluit prachtig aan bij waar de film ‘Knielen op een bed violen’ over gaat.”

‘Wij zijn Hallelujah’ is vanaf vrijdag 19 februari verkrijgbaar via Spotify en iTunes. De bijbehorende videoclip is te zien op http://www.yzabelmusic.com. De onlangs verschenen debuut-EP ‘Half Awake’ van Yzabel, met daarop de originele versie ‘We are Hallelujah’, is tevens verkrijgbaar op Spotify en iTunes.

Knielen Op Een Bed Violen is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes.

De film is geproduceerd door NL Film en geregisseerd door Ben Sombogaart (Bride Flight, De Storm, De Tweeling), met hoofdrollen voor Barry Atsma, Noortje Herlaar, Marcel Hensema, Bert Luppes, Gaite Jansen, Nils Verkooijen en Willem Voogd. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jan Siebelink, en vanaf 25 februari te zien in de bioscoop.

19 februari 2016