Lieve Lust

Synopsis

'Lieve Lust' is een komische, 'light' dramaserie over zes vrienden, twee vrouwen en vier mannen, die continu op zoek zijn naar de invulling van hun liefdes- en seksleven. Over de hippe stadse dertigers van nu, geklemd tussen de jonge twintigers en de oude veertigers. In herkenbare, humoristische en openhartige gesprekken bespreken zij hun relatieproblemen en de seksproblematiek anno 2005.

Hun zoektocht naar het ideale leven lijkt gedoemd te mislukken. Want wat is het ideale leven? In 'Lieve Lust' blijkt dat de huidige generatie dertigers een verwende generatie is. Ze zijn opgegroeid in luxe en kennen bijna geen tegenslagen. De huidige recessie gaat echter niet aan hen voorbij. Waren de keuzemogelijkheden vroeger eindeloos, nu wordt het zaak de boot niet te missen.

Doodsbang op elkaar te lijken rennen ze massaal achter de nieuwste trends aan, om daar verschrikt hun leeftijdsgenoten weer tegen te komen. Hoe zich te onderscheiden is een van hun basisproblemen. Binnen het streven bijzonder te zijn gaan ze allemaal óp elkaar lijken. Onderscheid wordt gemaakt door middel van genadeloze kritiek op elkaar, dus in feite op zichzelf. De karakters in 'Lieve Lust' missen de liefde. Maar het jachtterrein is zo groot en een keuze lijkt zo definitief...

Informatie

Algemeen

Productie jaar:2005

Release:Augustus 2005

Duur:13 x 25 minuten

Seizoenen:1

Omroep:Talpa

Cast & crew

cast:

Angela Schijf Birgit Schuurman Frederik Brom Jeroen Spitzenberger Romijn Conen Waldemar Torenstra

Regie:Mark de Cloe