TV Series

Modern Love

Service Production

Modern Love

Synopsis

Gebaseerd op de beroemde column in de New York Times, gaat Modern Love Amsterdam exclusief in première op Prime Video in Nederland op 16 december en wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden.

De hoofdrollen worden gespeeld door o.a Fedja van Huêt, Jack Wouterse, Noortje Herlaar, Rifka Lodeizen, Eva van de Wijdeven, Arjan Ederveen, Hanna van Vliet, Yootha Wong-Loi-Sing, Hannah Hoekstra, Ricky Koole, Jonas Smulders, Werner Kolf en Romijn Conen.

Modern Love toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, waarbij iedere aflevering gebaseerd is op de populaire column uit The New York Times.  Voor de Nederlandse Modern Love serie  hebben toonaangevende  regisseurs en schrijvers samengewerkt. De door hen gekozen columns  vormen de basis voor deze hartverwarmende serie. De verhalen spelen zich allemaal af in Amsterdam, van het Centraal Station, de Amstel tot aan Amsterdam-Noord en Zuidoost.  

Moderne Love wordt geproduceerd door NL Film met Sabine Brian als producent en Robert Alberdingk Thijm als showrunner. De afleveringen zijn geschreven door Robert Alberdingk Thijm, Roos Ouwehand, Maud Wiemeijer, Anne Barnhoorn, en Esther Duysker. De regisseurs zijn Mijke de Jong, Boudewijn Koole, Mischa Kamp, Mustafa Duygulu, en Norbert ter Hall.

Informatie

Algemeen

Productie jaar:2022

Release:16 december 2022

Omroep:Amazon prime video

Cast & crew